12 november 2018

Senior Sales and Application Manager

Senior Sales & Application Manager (M / F) voor lasercladden en 3D-printen


OVER LCV

LCV is een innovator op het gebied van lasercladding. Deze geavanceerde productiemethode wordt gebruikt voor industriële 3D-printing, geavanceerde slijtage- & corrosiebescherming en renovatie van hoofdapparatuur. LCV richt zich op focusmarkten zoals de proces-, staal- en aero-industrie.

LCV is een kmo-scale-up met een duidelijke visie en bestaat uit een dynamisch team van getalenteerde ingenieurs. Wij zijn gevestigd in Opglabbeek en voor onze uitbreiding willen we het team versterken met een Senior Sales & Application Manager.

SENIOR SALES & APPLICATION MANAGER

Als Senior Sales & Application Manager heb je een directe verantwoordelijkheid ten aanzien van de inkomstenopname en de commerciële strategie.

Op operationeel niveau beheert u de commerciële projecten en bent u een voorstander van het omzetten van technische offerteaanvragen in een bedrijf met toegevoegde waarde. U hebt de mogelijkheid om het verzoek van de klant te begrijpen en te vertalen, technische oplossingen uit te werken en te valideren en projecten te onderhandelen tot een afsluiting. Omdat LCV een duidelijke focus op volumeproductie heeft, bent u in staat om sterke accountrelaties op te bouwen en bent u bekwaam in escalatiemanagement. Je werkt in nauwe samenwerking met het engineeringteam om projecten met toegevoegde waarde te ontwikkelen met een duidelijke benadering van effectieve en kwalitatieve fulfilment.

Op strategisch niveau heb je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van bedrijven om nieuwe markten en applicaties te identificeren. Je bent in staat om kansen te ontdekken, een technologische fit te creëren, de marktomvang en het concurrentielandschap te analyseren, de vereiste ontwikkeling en capaciteiten te bepalen en strategische plannen uit te werken om markttoegang te krijgen. U kunt toegang tot de markt hacken door in gesprek te gaan met beginnende gelovigen, referenties uitwerken en projecten begeleiden van de haalbaarheidsfase tot volumefabricage.

TAKEN

Technische verkoop

  • Intake, oplossingsopbouw, berekening en onderhandeling
  • Risicobeoordeling en projectontwikkeling voor niet-standaard klantverzoeken

Applicatie specialist

  • Ontwikkel expertise in slijtagebescherming en 3D-printen in de LCV-kernmarkten.
  • Volumeproducties ontwikkelen.

Business Development

  • Identificeer nieuwe markten en toepassingen en maak een strategische analyse van het potentieel en het ontwikkelingsplan.
  • Prospecteer en ontwikkel early adopters

PROFIEL

Voor deze kernfunctie van Senior Sales & Application Manager zoeken we een ervaren sales engineer met een ondernemende instelling die eigenaar kan worden van de zakelijke en commerciële ontwikkeling.

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x